mum to be

Mintak pendapat ibu dlm apps ni.. Sye pregy 34week with PP type 1. 1. Macam mana nak naikkan uri ke atas?? 2. Adakah sya akan czer jika uri masih dbawah?. 3. Selepas czer bolehkah letak ice pack utk kurangkn sakit?.. ( sye ad tgk org operate kaki lepas operate die owg letak ais).

2 Các câu trả lời

1 - banyakkan sujud 2 - yes. 3 - tak sure. semua ni experience frm kawan saya, awal bulan 1 dia bersalin sbb PP type berapa tak ingat