Hypermesis Gravidarum (severe sickness)

Minta tolong sesiapa yang ada pengalaman hyperemesis gravidarum on what to eat. I was just discharged from hospital for hyperemesis gravidarum. Lepas di drip and bagi ubat keadaan makin pulih sikit tapi balik je rumah terus muntah muntah teruk balik makan apa benda pun tak boleh. Rasa down sangat. Tak kan nak pergi hospital balik 😭 penat #pleasehelp #firstmom

9 Các câu trả lời

makan tembikai sis. it helps a lot

2y trước

Hi thank you for your reply ♥️ haritu masa dekat hospital diorang ada bagi tembikai juga tapi maybe masa tu saya lemah sangat semua benda tak lalu makan. Saya akan suruh husband carikan tembikai jap lagi thank you ♥️