Macamana ye nak atasi masalah spt nie..boleh x ibu2 beri pendapat sikit..

Minta pendapat dan nasihat.. 🙂

Macamana ye nak atasi masalah spt nie..boleh x ibu2 beri pendapat sikit..
2 Các câu trả lời

Ayah dia ada tak? Minta ayah dia disiplinkan ke sis. Cuba berlakon nangis teresak-esak ckp sakit. Kemudian ckp kalau dia syg ibu kena minta maaf & jgn buat lagi ke sis? Ikut la anak sis jenis yg mcm mne. Kalau jenis kejiwaan boleh nangis dpn dia. Kalau tak makan saman boleh denda suruh duduk atas kerusi menghadap dinding selama 10 minit ke kalau dia jenis yg masih boleh fikir dia sbnrnya dh buat salah ke sis. Ataupun Google ke sis.

3y trước

Sama-sama. Denda duduk sorg2 atas kerusi sis bukan suruh berdiri atas kerusi menghadap dinding kosong.

Minta suami acah bergusti dgn anak tu, gusti manja biar dia tau benda tu sakit dan selama ni ibu pun rasa sakit bila dia smackdown.