6week - Normal ke ada tompokan discaj warna coklat cair di panty liner

Minta nasihat & pandangan.Saya mengalami sakit kram bawah perut time kencing dan kadang berlanjutan rasa ngilu tu.Kebetulan ade sikit discaj warna samar² coklat cair di panty liner. Normal ke?saya check Dr,diberi ubat kuatkan rahim & stop bleeding 2 hari lepas.Tapi harini masih ade sikit discaj tu tetapi berkurangan dr sebelum ini..Isnin ni check up saya dgn Dr Gyne.Sementara itu ape saya perlu lakukan?Tq semua

1 Trả lời

Miss sy rasa x yah la tnggu Appt Date awak .. better pegi junpa doc awal .. x salah kita nk check. . Itukan hak kita ..