Tak selesa

minta maaf nak tanya ibu².. Normal kan kalau payudara rasa geli² ngilu & sensitif bila dipegang.. kadang² kalau suami nak pegang, tertinggi suara jangan pegang sbb rasa mcm ngilu gitu..selalu serba salah dgn suami kalau nak manja². 😅 ianya buat rase serba tak kena disebabkan perubahan hormon hamil, biasanya sampai bila ye keadaan ni? #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Ia ngilu.. minta dipegang secara gentle. Dah masuk trimister 2 dah kurang, tengok pada individu juga.

2y trước

ya betul..