Confuse nak pilih nama

minta jasa baik semua saya ada 2 pilihan nama untuk puteri saya iaitu Alia Azzahra atau Alia Maisara mana lagi sesuai dan sedap didengar yer?🙏

18 Các câu trả lời

alia azzahra awk... saya haritu nk bg nama anak zahra luthfiya tp mak saya nak jugak namakan anak jd ainul mardhiah.. jd kita ank yg baik sbb dh tau bersalin tu dasyat.. hahahah jd saya namakan dayang ainul mardhiah 🙂🙂

Alia Azzahra sis.. sy hritu ingat bby sy girl, yelah anak sulong dh boy.. skli scan boy tkde rezeki nk anak girl. nma dh siap² crikn Nur Azzahra Delisha, terpaksa crikn nma baby boy lak.. hihi🤭

2y trước

haa tula baby pandai prank kita.. belum kluar lgi dh pndai nak prank alahai🤣🤣

Kalo alia Azzahra Nama anak Kita nak Sama.. Anak sya NUR ZAHRA NATASHA Sama nya dkt Zahra tuh jekk.. but Alia Azzahra is more sdp disebut bg saya lah.. alia maisara tuh dh biasa

Dua dua sedap awak tapi bergantung kepada maksud nama yg awak harapkan. Pada saya, nama itu suatu doa yg diulang sebut.

ni sis mksud nma alia azzahra nur -cahaya alia -tinggi, yang paling mulia azzahra- cantik, bijak & bercahaya

Alia azzahra 😍 jarang org guna nama ni, kalau alia maisara biasa dgr dh hehe

nama puteri sy nur anis zahra... nk iras² dh tu dgn alia azzahra 🤭

Alia azzahra sedap nama tu 😍😊 unik. alia maisara da biasa

Sy pun pilih nama anak alia juga cuma belakang lain hihi

Bg saya la nama alia azzahra sdp lg bila dgr ☺️