sedih..miss u

Minggu ni patutnye saya masuk 38weeks dah tapi hati ni kdg2 masih sedih/xterima anak dh pergi utk selamanya. Mgkn sbb terlampau rindu kot.. dh sebulan dia tgglkan mak ayah dia. 😞👼🏻

6 Các câu trả lời

hi mommy. takziah ye. sy faham perasaan mommy. kita redha dan terima kenyataan tapi hati rindu. semoga mommy dikurniakan buah hati yang akan menyenangkan hati mak ayah 😃

takziah sis.. sedih tu normal , ambil msa sendiri slow2 utk pulih. its okay to be sad tpi jgn lama2. Insyaallah ada hikmah sebalik smua ni. jga diri ya ❤️

Hi sis. Moga tabah dengan ujian Tuhan. Moga diberi kesihatan selalu dan dikurniakan anak yang soleh solehah

salam takziah, semoga Allah kuatkan hati, dan gantikan dengan rezeki anak yg lain..

maaf tanya, ank pergi sbb apa ye?

Sedihnya... Semoga kuat ya awk