Bila boleh bukak buku pink?

Minggu keberapa sesuai untuk bukak buku pink ye? Skrg Saya baru 6 minggu 🥰 belum bukak buku pink lagi. Masih awal lagi kee atau kena set appointment dgn nurse da?#ingintahu

7 Các câu trả lời

Cek dgn klinik kesihatan yg terdekat, call tnye proses. Skrg semua kne booking dlu, xboleh walk in. Nanti nurse akan tnye mcm mne kita tw kita positive. N dah bape minggu.. dorg akan bg tarikh utk kita dtg n bkk buku. Tnye la skali dorg perlukn document apa. Mcm kk sye mntak ic suami, sijil nikah, bil, dan sye bawak skali gmbr scan baby. Mcm sye 12 week bru dia bg dtg n trus mnum air gula.

3y trước

okay baik tengkiuuuu awak🥰

kena call klinik berdekatan awak.nanti dia akan bagitahu bila temujanjinya..pastu nanti awak kene buat temujanji online lepas dapat tarikh dari klinik..masa saya macam tu la situasinya🤗call jer ..nanti dorang yang akan bagitahu awak

better awak gi kk tnya ye. sbb depends dgn kk tu jgak. sy bkak buku masa 9w skrg dh 31w🥰

kalo ank first slalu nya jgn lbih 12mggu tp skrg kena buat appt dlu rsa nya

Kalau bole before 12mnggu kalau tak nurse bising 😅

Saya dpt appointment buka buku masa 10w lebih.

Kalau berisiko, baik buka awal. Call dulu klinik.

3y trước

sama2. tahniah 💐