32w kepala msih kt ats

minggu ke brp ye baby last bole brpusing?? due 15/11

2 Các câu trả lời

32w masih ada ruang utk baby nak bepusing lg kerapkan bersujud manatau boleh membantu anak pusing cepat. Nt masuk 36w bru anak stop pusing sbbnya ruangan dah penuh anak dah besar dlm tu

9mo trước

Betul, sujud je sis. Masa sy admit hosp ritu kiri kanan katil masalah bby tk pusing. Doktor suruh kerap sujud juga.

selagi ada ruang dlm rahim awak. baby boleh berpusing. sebelom 36w. selalu nya 36w ni baby dh memenuhi ruang rahim.