Buku pink..

Minggu ke berapa sesuai buka buku pink? #5weeks2days

Buku pink..
3 Các câu trả lời

Kalau dah confirm pregnancy test mmg boleh pergi buka dah. Nurse prefer kalau before 12 weeks dah bukak, tapi kalau dah checkup dekst swasta, kalau pergi bukak lambat pun ok. Asalkan ada record. Tapi kalau nak full checkup dekat KKIA, awal pun ok dah. Nanti nurse akan tanya mcm mana tahu pregnant? Ie: home pregnancy test/ultrasound kat mana2 etc. pergi awal dapatkan prenatal vitamins and folic acid start amik awal in first trimester sangat penting

Nak bukak terus pun boleh. Masa saya dulu,saya tunggu lepas 10 minggu. Saya pergi scan masa 10 minggu,dah confirm ada heart beat baby baru pegi bukak buku pink.

Seawalnya lbh baik sis🙋🏻‍♀️