Edd 05,05,

Minggu dpn masuk wad..suda... Skrg risau blum ada ciri2 sakit... Mom2 ada ka sma dgn sya

4 Các câu trả lời

Hi! Saya edd 7/5, turun tanda lendir + darah tp pg hospital dr bg 2 options sama ada nak induce sbb bby dh matang or balik dlu tnggu contraction happens. Semoga dipermudahkan segala urusan ya bg ibu2 due bulan 5

5mo trước

ni anak sya yg kdua dah... dah 10 tahun merancang... best la u .. smoga di permudahkan ya.. mkn jgn x mkn hehe

Hi, sy edd 21/5 tapi harini 27/4 dah emergency czer sebab air ketuban leaking. Semoga dipermudahkan urusan mommy yg edd bulan 5 🥰

5mo trước

semoga bjalan dgn lancar momy

sy la tu, due sama sis tak dak tanda apa apa

5mo trước

itulah, hopefully anak keluar on the date semoga kita semua dipermudahkan utk melahirkan zuriat, Aamiin ❤️

saya due 2/5 Masih Belum Ada Tanda nk bersalin lg

5mo trước

aduii... harap2 sblum edd tu,skit suda kan.. smoga di permudahkan ya..