Kelaparan ibu hamil 🤗

Minggu depan saya Kene minum air gula..mlm sblm tu Kene puasa start kol 10 Kann,mslh saya skrg,Sya x tahan lapar tu..x tahu nk kata la lapar nya tu, Klau bole setiap jam nk mkn..kdg tu tgh tido,tbngn cari mkn.. Klau x dpt mkn rasa mcm nk mengigil ,adehhh...mcm mana nk buat tu ye??hihi

2 Các câu trả lời

takpe mudah mudahan boleh ye awak makan dalam pukul 945 malam tu pastu terus tidur esok selalunya pukul 8 pagi dah kene ada untuk minum air gula . awak kene kuat ye tahan sekejap untuk baby 🤲

boleh last makan before pukul 10 jadi makan benda yg mengenyangkan lepas tu terus tido. awal pagi bangun terus ke kk, bawa air masak utk teguk sikit sikit. standby selali minyak angin kot mual