30 November

Minggu 39, 2 Hari. Lagi 5 hari nak due. Allahu nervousnya. Doakan saya ya semua. Sakit2 pinggang dan area peha dah mula...Azabnya nak angkat kaki...Area bawah pun dah mcm rasa nak terbuka bila berjalan tu, sakit belakang pun dah datang balik, tapi baby tetap bergerak active. Mohon doa dapatlah lahir sama hari due atau awal dua tiga hari....?? doakan saya ya...

2 Các câu trả lời

Semoga dpermudahkan urusan sis...doakan sy juga ye...sy dh 39w3d...baby asyik mngeras n sakit bhagian bwah je...tanda2 lain xde pn lg...risau sgt tkut trlebih due...

5y trước

Hehe samalah risau terover due. InsyaAllah2. Doa banyak2, zikir dan always positive. Mana tahu sama pula baby kita lahir kan...☺

Saya doakan agar dipermudahkan urusan sis.. Tahniah sis.. jaga diri Dan kesihatan baik2.

5y trước

Sama2 😊