Mimpi Menyusukan Bayi & Erti Di Sebaliknya, Benarkah Ia Petanda Saka/Gangguan Jin?

Mimpi menyuskan bayi pasti membuatkan anda berasa risau, lebih-lebih lagi jika anda bukanlah seorang ibu dan masih belum berkahwin. Jom ketahui maksud dan tanda sebenar dengan membaca artikel penuh di sini.

2 Các câu trả lời

sy bnyk kli mmpi ssu kn bby..anggap je mmpi mainan tido wlau Ada yg ckp gngguan Jin.. istigfar bnyk² moga di lindungi ALLAH SWT aaminn 🤲

Moga dijauhkan apa² yang buruk bagi sesiapa yg mengalami