Bleeding darah

Mggu lalu hri rabu bru scan msa tu 6w1d . Smua msih okey.. mlm hri jumaat ada darah tp tk cair.. dah jmpa dktor dn doktor kata ancaman kgugurn.. esok pagi kluar darah itam gelap.. dan hari sabtu , ahad, isnin dn slasa msih darah coklat tua.. kmarin mula kluar darah.. tp skit je hari ni sakit prut sgt..bnyk darah kental kluar.. bru nak pegi emergency.. 😭😭😭😭

2 Các câu trả lời

Hmm takde rezeki sis 🥲 kuat ye sis tabah dan teruskan berdoa supaya akan ada rezeki sis lpasni, inshaAllah saya doakan dlm tahun ni jgk sis akan dikurniakan rezeki lagi🤲🏻❤️