Ultrasound ?

Hi mga momsh. Ilan weeks po pag magpapa 3D Ultrasound? and how much it cost po kaya? Thankyouuuu. ?

1 Trả lời

20-28weeks. Depende yun mommy sa pa kage at kung san ka. Ito yung sa InMyWomb kung san ako nag pa CAS or 3D. Congenital Anomaly Scan or CAS in 2d is 3000 inclusive of comprehensive CAS report, 5 bw pics in 2d (1 gender, 1 heartbeat, 3 bw outline facial pics) CAS in 3D at 4000 inclusive of comprehensive CAS report, 5 bw 3d pics/ 5 colored 3d pics CAS 4D or CAS RUBY at 7000 inclusive of the above (cas3d) plus 1 cd of all 3d scans in jpeg 1 dvd of all 4d scans raw, unedited 1 dvd of 4d - edited/ set into music

5y trước

wow. Ang detailed po ng sagot ah. Thankyou very much. 😇