Constipated

Hi mga mommies! Sobrang constipated si baby. Anu ba magandang solution? i tried papaya, water and mas konting scoop ng milk matigas and hirap paren sya. Magpupu. Nakakaawa n kc iyak sya ng iyak kpag nagpupupu. #pleasehelp #advicepls btw 6mos na po sya.

2 Các câu trả lời

Hi mommy, hope this will help. According to my baby's pedia nutritionist, once baby is constipated, you need to add more scoop of milk. Less scoop of milk will really led to constipation. If constipation still continuous even adding extra scoop of milk, try consult you baby's pedia😊

Okra mommy.