Preparation sa Panganganak

Mga mamsh? Pwede nyu ba akong mabigyan ng listahan ng mga needs at dapat i-prepare before pumunta ng hospital? At kung ilang set po dpat iprepare.. TIA

1 Trả lời

Baby's Bag Checklist - [ ] New born clothes Ziplock 1: (After birth) Sleeved Top, Pajama, Mittens, Socks, Cap, Diaper Ziplock 2: (After birth) Sleeved Top, Pajama, Mittens, Socks, Cap, Diaper Ziplock 3: (Going home) Onesie (Sleeved), Mittens, Socks, Cap, Diaper - [ ] Receiving Blanket - [ ] Feeding bottles (3 bottles) - [ ] Bath towel - [ ] New born Diapers - [ ] Bath Essentials * Cetaphil Baby * Wet Wipes * Cotton * Alcohol - [ ] Burp Towel - [ ] Thermometer Pregnancy Needs ** Original & Photocopy (at least 2 copies) - [ ] PhilHealth documents - [ ] SSS documents - [ ] Yya & Argel's birth certificate - [ ] Health Record (Ultrasounds) - [ ] IDs * PhilHealth * Passport * Driver's License - [ ] Toiletries - [ ] At least 3 sets of clothes - [ ] After pregnancy Pads - [ ] Jacket - [ ] Socks - [ ] Nursing Bra - [ ] Personal Blanket

5y trước

Thank you mamsh. Big help po to..