Ibu pakai yang mana satu ya?

Mesti ada di antara kita yang perlahan-lahan berubah lepas berkahwin, mengandung dan bila dah ada anak kan😆 Jom kongsikan jenis kasut yang anda pakai dari zaman sebelum berkahwin sampai sekarang ni yang mana satu🤭 Min sebelum kahwin pakai A, selepas berkahwin pakai B, sekarang pakai jenis D. Mommies yang lain pakai yang mana satu tu👀

Ibu pakai yang mana satu ya?
517 Các câu trả lời

dari dulu sampai sekarang , c , bukan tdk mampu tapi sya da selesa pakai selipar 😂😂😂😂😂 senang sikit lari klu kena kejar anjing atau anak mau ikut bejalan

SEBELUM KAHWIN C&D SELEPAS KAHWIN C&D SEKARANG PUN C&D cerita nye mmng tak boleh pakai kasut bertumit. nnti kaki nye sakit✌️

1 A 2 B 3 B (kadang2 C, sbb da kalut dgn anak trlupa nak pakai sandal. da pergi mengajar pakai selipar 😂😂😂😂)

c and d dr bujang sampai dh kawen tp,kalo ikut umur.. 20an heels 30an kasut,selipar 40an myb kaki ayam😂

Dari sebelum kahwin smpai dah ada 2 anak hnya pkai C dan D shja..atau kasut jenis flat tu😅😅

sebelum kahwin - A selepas kahwin - B Sekarang - C dh ade ank ni pakai selipar je senang 😆

seblm khwin: A,D klau kt tmpt kje selps khwin: A,B sekarang: C sbb tgh sarat mengandung😅

dari sebelum kahwin, selepas kahwin, preggy, inshaAllah lepas bersalin akan kekal C 😂

1.Sebelum kahwin saya pakai A. 2. Selepas kahwin saya pakai D. 3.Sekarang saya pakai B.

Dari sebelum kahwin sampai sekarang pakai B, C dan D. A tu adalah pakai masa kahwin