Mengidam nak color rambut?

Mengidam nak color kan rambut selagi tak dapat selagi tu rasa takpuas nak telan air liur ni, asyik rasa haus je .. Tak tau kenapa 😂. Nak color tapi takut MIL tak suka sbb dia more to Islamic. Saya just nak buat sekejap je lepastu potong pendekkan balik... Rasa mcm teruk sgt ngidam ni.

Mengidam nak color rambut?
16 Các câu trả lời

colour bahagian bawah. agak2 paras nak potong nanti... pagi colour. nnt petang potong😂😂

4y trước

Memang cadang mcm ni pun 🤣🤣 buat highlight selai rambut je lepastu potong. Bagi puaskan hati kalau tak, selagi tu kecur air liur.. 😂

Ap mksud more to islamic? Klu dah agama islam mmg la islam... Mne ad more2... 😅

4y trước

Mak mertua alim skit..

tu bukan mengidam , tu nafsu yg salah guna kuasa baby 😂😂😂

4y trước

memang la tu hak masing2 tapi ibu2 kena tau, mengidam bukan dtg dr baby tapi dari hormon ibu tu sndri..sebab tu bila nak period pun org Perempuan boleh 'mengidam' nak telan mcm2. jadi kena buang dah stigma yg salah tu. boleh cari sendiri ilmu pasal mengidam tu.. kesian baby tak sempat tgk dunia lg dah kena fitnah 🤭🤭🤭 bermula dari hormon sambil "disokong" oleh nafsu. so klau rasa nak telan buih sabun, sanggup ke nak buat? hak masing2 kan apa salahnya 🤭🤭

beli warna rambut yg kne air boleh hilang ...

Colorkn sj yg penting halal sis

boleh refer sini

4y trước

sama² sis , membantu untuk siapa yang ingin dan tringin nk colourkan rambut.harap membantu kepada smua wanita diluar sana😘