Hye nk tnya saya 9 minggu baru bila bole makan nenas n minum air gas saya mengidam laa

Mengidam air gas n nenas

3 Các câu trả lời

Elakkan kalau boleh. Mengidam ni nafsu.Mommy tahan dulu ya. Kita taktau kandungan kuat atau tak. Awal2 ni still fragile. Setiap langkah pun kita kena berjaga2 termasuk bab makanan dan minuman. Saya pun banyak benda tak elok yang saya idamkan. Tapi saya tahan. Nak taknak kena tahan. Nangis pun nangislah. Daripada saya menyalahkan diri sendiri lagi sekali kalau misc. Lagipun ttc 6yrs. Lama saya tunggu. Taknak sia2 peluang yang ada hanya kerana mengidam benda bahaya pada baby.

Boleh je jika tiada alahan.. Cuma buat rasa sikit je sbb tak pasti ketahanan tubuh dan kandungan puan.

saya cicip2 tepi bibir je buat hilang rasa nak makan....