Apa perasaan Ibu, setelah dapat tahu mengandung lagi? TAPI, anak belum cukup lagi 1 tahun.

2 Các câu trả lời

Rse down jugak mula2 tau preg ank ke 4 padahal yg ke 3 bru 10 bulan.. Kesian ank x puas manja. Tp lepas tu pikir positif je inshaallah baik2 je nnti.. Skrg dh 17w..

3y trước

Nurse kt tpt sy ok x bebel..sbb sy pun alhamdulillah x de mslh ap mse preggy.. Jd diorang x bising la..

Biasa je 😅, anak 1st setahun 9 bulan and second 9 bulan and skrg preggy 23weeks

3y trước

Kena membebel dengan nurse x? 😁