Banyak tidur

Memang kalau da 34 weeks ni, asyik tidur je kee... Da kalah baby bru lhir.. normal ke asyik tdur, mlas biat ap ap.. takut plk asyik tdur jeeee

23 Các câu trả lời

saya 3rd trimester tidur dari pukul 12am sampai tengahari. bgun mandi makan kemudian tdo lagi. nanti dah bersalin, tkde istilah tdo nyenyak lagi 🤣

kenapa takut? rehat secukupnya nanti dah bersalin confirmed kurang tidur. cuma nk dekat bersalin nanti bykkan senaman, berjalan utk bantu buka jalan.

Sy jd ngantuk jgk tp sbb bekerja lelap kejapla dlm 10-15 minit pastu ok dah. Xleh tido lame sakit kepala. Tapi time cuti tak mau lak tido 🤣

rehat jelah. kwn2 sy yg dah 2 3 anak sume pesan suruh tido cukup2 sbb nnt anak dh kluar susah dah nk tido

normal tdo jela nti ade baby dh xdpt tdo https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

sya tak tdo siang dah.. sbab mak sye kata tdo siang bbay boleh jdi bsar nti nak bsalin baby susah kluar

Sementara ada peluang, ambik masa tu utk rehat... Nnt ada ank xdk dh istilah nk tido santai tu....

saya pun sama kerap sangat tidur cepat rasa letih badan padahal bukan buat kerja berat2 pun 😅

Benda ni normal mommy, tapi pastikan bergerak jugak dalam sehari. Supaya baby dalm tu pun aktif

biasa tu, mmg time camni kena banyak rest takleh stress. kalau ngantuk penat tidur je