Asyik tidur

Kenapa ye sy dh 18week masih ngantuk je .. dari 17week memang kerja sy tdur je .. pantang sejuk2 sikit hah mesti trtdur... Badan pun sy tngk x membesar ... Sedihnyaa rasa..

5 Các câu trả lời

sis kerja ke suri rumah. bila dah pregnant ni memang normal berlaku nya perubahan pada dalaman dan luaran badan kita. saya pun sblm pregnant seorang yg active, tapi skrg mmg tak larat, dengan mengahnya. dah mengantuk tidur lah nak buat macam mana lagi. bukannya kita minta jadi macam ni. ketahanan setiap orang berbeza beza. badan nak besar macam mana tu? perut ke mksd puan? macam saya cakap, setiap orang berbeza, nanti masa checkup, doc akan pantau, selagi takde apa apa kelainan, perkembangan baby okay then normal la. jangan sedih, kena kuat untuk baby tu, enjoy yr pregnancy journey ni. bukan selalu. 🥹✨

Sama saya sis, 1st trimester tidur sbb pening alah muntah terok. Masuk 2nd tri jdi mngntuk lahai, lps makan mata melayut je, yg syok kadang mndi sblum zohor ngadu kat hsbnd sejuk, ketaq2, tapi nk tido tu elok je pasang ekon, hahha, hsbnd gelak je la, sejuk mndi tak boleh, sejuk ekon relex je bantai lena🤣🤣. Lepas tu time tido lps asar pulak tuu smpai nk ke mgrib, kdg klu hbnd blik lmbt lajak lena nyaa😥

saya pun seorang yg aktif tapi lepas tau pregnant mabuk teruk then cepat penat , skg jadi suri rumah . Layan jelah mengantok ni . Dah tkde kerja kita tidur jelah ,selagi boleh tidur tidur je , nanti baby dah keluar susah nak tidur 🤣

2y trước

Iye betul sgt baby dh kluar jd panda nnt memalam hehehe

Normal asyik ngntuk je sis Tkde mslah pun 🥹 Cepat letih Nak masak tuk diri sendiri pun penat nya mcm pergi berlari huhu

takpe sis.. janji husband boleh paham & takdak family in law kaki complain 😂😂😂