Hubungan suami isteri

Melakukan hubungan seks bersama suami ketika hamil 8 week pancut dalam apa kesan Pada bayi dlm kandungan?? Blh kongsi sikit x sbb ni kandungan pertama sy.. Melakukan hubungan seks tdk rasa apa².. Cuma risau ape jadi ngn kandungan bila air mani tinggalkn dlm

38 Các câu trả lời

Dekat2 nak bersalin main lg la mudah jalan bukak....mudah bersalin

better 1st trmester kna hati2, sbb dia blm lekat lg dkt rahim, dia blm jadi janin lg

Sy stat pregnant dh kurang kan bersama tkt bby ad ape2 lge pun bby frest....

Jgn dlm sis nnti hamil lgi😂

5y trước

😂😂😂

xde mslh nk bersma. jgn hyper sgt. baby dlm kantung dia sndri. xde effect.

Boler jer.saya setiap hari suami ajak bersama.alhamdulillah tpi kna berhati2

4y trước

bagusnyaaa awak..saya ajak isteri bersama selalu tapi sentiasa ditolak.

xde mslh sis..air mani tu xde effect ape2 pun..jgn rsau...

5y trước

Senang jer. Klu kguguran, bkn rezeki. Klu jadi, mmg rezeki. Bkn sbb air mani atau kerap bersama atau apa sekalipun. Takdir. Sy anak dh 3. Seks di awal kehamilan smpai nak bersalin. Xde pa² wlupun sy golongan high risk preggy. So, mcm sy kata, rezeki dr Tuhan. Bkn sbb aktiviti seks atau air mani masuk dlm.

x de masalah ape pon sis....xde kesan ape2 pon...

xda masalah pn. bergantung pd pn sndri.😊