Diet semasa pregnant

Mcmana korang kawal nafsu makan korang? 🥲 first baby nie betul2 suke manis, durian yg sblom pregnant tk sentuh pn kalau boleh nak hari2 termasuk la kek. Skrg nie 25 weeks total naik 48-53 kg tk thu lah okay ke tk, tp dh bape minggu jgk asik terlebih naik. Sepatutnyer boleh naik bape je eh setiap 2 minggu? Sbb sye checkup setiap 2 minggu HB problem. Thanks mommies 🥲

5 Các câu trả lời

biasakan mkn 3 jam sekali. setiap kali mkn fokus mknn utama.