kembar tidak seiras

Mcmana itu kembara x seiras?

6 Các câu trả lời

kembar yg tak berkongsi uri yg sama. simple way nk paham, awk hasilkan 2 telur and dedua menjadi. thats why dia tak berkongsi uri yg sama, so genetic yg dibawa tu lain sbb tu muka tak sama. kembar tak seiras, awk ada dua kantung, dua uri, berkemungkinan baby sepasang. kalau sama uri, jantina mesti sama.

5y trước

Tp..doktor kata 2kantung 1 uri..

kembar tak seiras tu kembar 1 kandungan tp beda uri karna berasalkan dari 2 telur

kembar lain kantung tak seiras .. gambar satu kantung seiras

lain kantung..lain jantina pun ada,x seiras

Kembar tp muka xsama

lain kantung