confused

Mcm nie , period sy da lwat 21hari dn sy ada beli 4 test upt kat wtson . 3 kli ngatve . keempat kli sy test . 2 gris 1 trang 1 smar . tlmpau samar , sy tak puas hati sy mnta suami beli upt kat farmasi plak .. nie sy cek guna upt farmasi . adakaa sy preggy . sy xnak brharp tkut kcwa nnt . sy btul2 confused .

confused
8 Các câu trả lời

Ovulasi lambat.. beli lebih upt...tiap hari check smpi line terang... Jgn tunggu 1w baru nk repeat... Folic acid mkn

in sha allah ada rezeki sis tu... sy masa ank first dulu mcamni jgk... samar sgt berpuluh kali test upt 😆😆

4y trước

amin3x . klau ada rezeki ini anak kedua sy 🙈

Klau sis nk senang. Sis guna je clear blue digital. Automatic display result preg or not preg

4y trước

ye sis . da mnta hsband belikn clearblue

in Shaa Allah positif mungkin sis ovulasi lambat last month.. tu yg upt lmbat detect

4y trước

aminn . tq sis

Ada dh tu.. Next week check lg. Dh terang, pg klinik scan dulu. Lps tu baru register..

Nampak samar2..besar kemungkinan sis pregnant..tahniah...take care...

Kena check awal pagi, bangun tidur terus check. Doa yg baik2 😊

Nanti test lagi dlm seminggu dua