anak terkepit pintu

mcm mne ye kene refer dktor or tak .. or any tips mcm mne nak bt ?

anak terkepit pintu
19 Các câu trả lời

anak tengah sakit tu sis , refer hospital ye sis . kalau dibiar takut jadi masalah lain . susah sis nnti

2y trước

kalau saya on the spot terus bawa pegi klinik. dah tua2 ni tersepit pintu pun sakit sampai pegi emergency sbb darah dah penuh bawah kuku. kalau budak taktau la cemana

better puan bwk ank g klnik..dptkn rawatan... mg anak puan cpt sembuh..Allahuma aamiin

2y trước

okay okay nanti try sapu ubat gamat .... aamiin inshaallah .. tq 🥰☺️

APA2 YG MUSYKIL. PRGI KE KLINIK N JUMPA DOC SIS.

Jumpa doc la sis, bagi org profesional yg rawat

Bawa pergi klinik sis takut patah jari nya tuuu

Klau sy dh lma sy bwk g klinik sis... Truk jugk tu

2y trước

Ohh.. Klau kt tmpat sy ad je klinik buka 24jm.. Sy doakn semoga awk dn ank awk sihat2 selalu 🤲💕

kecianya die😔,semogaa cepat sembuh..

cian nya baby bambam 😭

G klinik sis ksian ank