tanda air ketumban pecah

mcm mne nk thu air ketumban da pecah ye??

6 Các câu trả lời

Sebelum air ketuban pecah, ada lendir2 darah sikit.. Ni pengalaman 1st preggy. Kene induce.

bila lihat ada cecair kuning keluar pucat jernih atau tetiba rasa basah pada di bahgian faraj.

Air ketuban dia mengalir laju, rasa hangat hangat, jernih dan bukan bau hancing.

Bila rasa basah di faraj, air yg tak pekat dan tak hancing

Air ketumban nk sma nga air kncing ke

5y trước

x sama, air ketuban kalau keluar x boleh nak tahan², kdg ada kluar sikit², kadang ada yg kluar deras.