Air ketumban pecah

Air ketumban pecah sakit tak?lepas air turun ada contraction tak?#ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp ibu2 yg berpengalaman boleh share nak tahu jugak

2 Các câu trả lời

air ketuban pecah xsakit sis . .slepas pecah , contractions akan lebih kerap sis terasa , sbb baby nak kluar dah kan 🥰 , laa ilaa haa ilaa anta ,subhannaka inni ,kuntu minzolimin .zikir ni saya baca berkali² , Alhamdulillah contractions tuu xrasa sgt , yg pntg mental & fizikal kita kuat sis .🥰

2y trước

tq sis

Air ketuban xsakit. Tapi Lepas tu contraction dtg Baru Sakit. Bila da pecah Jgn Tgu. Terus pergi hospital. Sbb Takut Nnty baby da start berak. Lgi bahaya untuk Anak awak. Once pecah terus pergi. Jgn Tgu air jernih bertukar warna atau Sakit.

2y trước

tq sis