Prolonged jaundice day 24

Hi mcm mne kita nk tau kuning baby dah tkde ya 😀. Sbb dr kata dh tkya check kuning dah sbb results darah dan urine semua normal . Latest untuk kelmarin punya test 101 bila kita nak tau kuning dia betul2 tkde sbb saya nk makan bawang putih .

3 Các câu trả lời

Makan bawang putih xda masalah mummy... Halia je jangan. 101 ok dh tu.. Ada penurunan..pagi2 tryla jemur dlm 5 minit dgn baby..bawa keluar jalan2 ke.. Luar ruma shj