Hello mom..nak tanya cara elakkan bayi muntah selepas menyusu badan Mcm mna?

Mcm mna ya nak elakkan bayi muntah selepas menyusu..adakah kita terlebih beri susu ibu kepada bayi sampi termuntah?baby dah nak masuk sebulan dah tpi lepas menyusu tu kadang termuntah adakah kita terlebih bgi susu badan kepada anak

2 Các câu trả lời

Anak saya baru umur 10 hari pn sama dh 2 hari asyik muntahkan balik susu yg di minum lepas 5 ke 10 minit dh cuba burp pn sama saya tgk dekat tiktok kena tinggikan bantal supaya baby tak muntah saya bru cuba skang 2 kali menyusu takde muntah tp esok saya akan jmp doktor jgk utk consult anything saya akan update

2y trước

ok mom tq info

susu badan awak flow laju sgt pun ye jugak tu. cuba consult dgn pakar laktasi secara online or face to face

2y trước

tpi bby muntah selepas menyusu risau sy ..atau mmg bgitu klu bby dah nk masuk umur 1 bulan