hilangkan sakit kembung perut

mcm mna nk hilangkan kembung perut anak yea?ank sya kerap jd kembung perut..tmbah2 wktu tgh pg tu..anak ada minum susu dupro 1.adakah susu jgk penyebab kembung perut tu?sbb msa bg susu btoi ank terus berak n kentut.tq pdsudiygbntu.#ankpertama

1 Trả lời

Sis boleh urut dan buat kayuhan basikal. Sy buat dkt baby sy, alhamdulillah jd. Boleh tgok utube utk tutorial. Kalau psal berak tu, bby sy consume susu neobaby dlu terberak2 jgk. Bila tukar formula lain, alhamdulillah ok. susu pon boleh buat sakit perut.