Baby problem..

Hi...mcm mna nk buat bagi baby tido lena wktu malam....my baby wktu mlm asyik jga sbb siang too much sleep...mohon pandangan n pendapat kalian...tq

2 Các câu trả lời

Baby saya dari lahir pun tido banyak siang. Malam tetap tidur mcm biasa. Sejak dalam pantang, saya latih dia pukul 7-8mlm je dah tutup lampu & tak ada bunyi bising, biar dia tidur. Alhamdulillah sampai pagi dia lena. Bangun pun mintak nenen sambil mata pejam, lepas tu akan lelap balik terus. Subuh dah bangun. Jadual tetap waktu siang, tidur 2jam bangun main 2jam. Malam tidur 7-8mlm. Rutin dia sampai sekarang dah umur 1tahun 😊 Boleh latih sis. Saya pun ikut cara kakak saya hehe perlahan2 cuba.

Baby umur bape sis? Try byk main dgn dia waktu siang

5y trước

Bru 30 ari...da try main tp xberjaya dye buka mata je mnum susu then smbng tdo...huhu