besalin tanpa suami

Mcm mna nak bpantang n bsalin tanpa suami ? sbb lps bsalin nnti trus urus cerai sbb suami slalu pukul msa preggy ne. Hummp brg" baby ape smua pn blm beli lgi. Skrg tngoh dok rmah ayah. Ayah pn org susah. Suami plk kena bgi surat dri phak kbajikan spaya xbleh dekat atau jenguk anak n bini sbb takut kganasan akn brulang lgi.. Hmmp sedih nak hadap smua ne sorang" nnti..

62 Các câu trả lời

Ya allh..Ap yg kejam sgt ni...Smoga sis tabah n d permudah kan sgala urusan

Sabar puan. Semoga puan bertabah. Apa2 pun be positive & stay strong demi baby.

5y trước

😢 hari" rsa sedihhh

sabar sis kena kuat..insyaAllah rezeki ank mst ada..doa dan jga solat..

Allahu. Moga allah permudahkan urusan puan.. Sedih baca

Sama laa kite sis .. Sy pn akn berpisah lps bersalin

Semoga puan kuat hadapi dugaan dan dipermudahkan urusan..

5y trước

Aamiinn.. Tq sis

Semoga dipermudahkan sis, doa banyak2 pd Allah

Sabar sis. Besar dugaan sis. Moga Allah bantu

Awk kuat ye awk..In shaa Allah ada rezeki baby tu..

5y trước

Aamiin insya allah..

Bnykkn brsabar, Insyaallah ade lh Rezeki ank Nnti