ank kne kurap susu

Mcm mn ye nk atasi bby kne kurap susu dkt pipi... Bg ubt ape yg sesuai.. Bru 25 hri umur bbg... ?

8 Các câu trả lời

slalu lap pipi bby dgn kapas d celup air suam.. lepas lap sekali, buang.. jgn lap lap lap nnti lagi merebak.. bila feeding, lapik sapu tgn.. jgn bagi air susu mnitis kne kulit bby.. lepas feeding, lap mulut bby..

5y trước

cuba la ya.. semoga mbantu.. 😊

Biasalah tu baby ad ruam susu cuci selalu lps bg susu lau ad susu meleleh ke cuci lap ngn kain bash xpon cuci guna air pstu lap lah

5y trước

Sy xpsti ugk bb sy pon first baby nie p xberslin lg bru 21week je, cuma ank2 sedra lah g check up kn doc ckp normal baby gtu maybe ok lah kot agpon awk beli kat farmasi kn msti ye bg untk baby

Anak saya pernah kena kurap susu, pergi klinik Dr bagi cream je sapu kat pipi, skrang dah ok

5y trước

Owh yeke... Ok2 tq sis

Yela sy cb... Time kseh ye... 😚

Nutri oilrich by nutrimetik

Cuba sudocream.. cari kt farmasi

5y trước

Sy bru try sis nie... Tq ye

Try sebamed baby cream .

5y trước

Okay wc sis

Ni sis cream nye

5y trước

Bkn pe risau kn kurap kt muka...