Test pregnancy

Mcm mn korang trfikir nk beli pregnancy test ? Saya sbb mimpi ?? sy mimpi beli test pregnancy pstu esk bagi tau mak dgn kakak diorang paksa sy beli kat watson pstu test kat mall tu jugak ?alhamdulillah ad double line

29 Các câu trả lời

Nampak perubahan pd leher dgn ketiak hitam..terus beli pregnant test.. alhamdulillah betul..heheh

sama.. melalui mmpi jugak.. tp tk lewat period lg pun.. bila cek naik terus line nya

sy masuk watson terus beli untuk standby. pastu letak dalam handbag ..

Saya pon sme mmpi jgk ble cek double line alhamdulilah

Yeay.. Tahniah👍.. Sy sakit breast check ada time tu.

Mmg beli pregnancy test byk2.. Dgn ovulation kit..

Wahh..congrats sist...mommy to be😍😍😍

Sy sbb lambat period dan perut cramp

Tahniah sis.