Terlepas appointment kk

Mcm mana ye nk set appointment balek? Patutnya harini 2/12 appointment cucuk anak 2 bulan. Tak perasan patut harini.. igtkan minggu dpn.. baru check buku tadi.. call kk tak angkat.. boleh ke walk in je?

1 Trả lời

Kalau kk tak angkat call, kena datang kk untuk set tarikh temu janji baru. Maknanya kena datang 2 kali. Sekali untuk inform dan set tarikh baru. Kali kedua, datang untuk appointment pada hari yang ditetapkan. #TAPsupermoms #TAPactiveusers