Susu badan

Mcm mana nk tahu kite ade susu badan atau tidak ye? #ingintahu #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom

3 Các câu trả lời

kalau sis dh bersalin automatik susu badan akan keluar sendiri mengikut demand baby. tips nya jgn stress dan rajin pump breast. in shaa Allah susu bdn sis akan meriah

saya pun tak pasti... saya sekarang 31 week bila picit puting buah dada ,ade keluar macam air putih jernih... tapi tak putih susu... tu kira susu ke ?😅

3y trước

owh... MCM tu... 👍🏻👍🏻👍🏻

Susu badan automatik ada sejurus selepas bersalin.

3y trước

Tq sis. Dh lama tu sy tny. Sy dh selamat bersalin dh. Baby dh 3bulan dah