Alergik susu?

Mcm mana nk hilangkan merah2 dekat pipi baby? Terkena susu masa breastfeeding. Selepas myusu saya dh lap2 dgn kain basah tp kdg2 ada hari saya terlupa. Merah2 tuu mcm dh nk naik ke kepala dia sbb dia suka gosok2 muka dia bila nk tidur. #advicepls #mommybuntu

Alergik susu?
27 Các câu trả lời

Saya cuma lap baby saya dgn air suam setiap kali lps menyusu. Lama2 ruam tu surut sis

4y trước

ooo kirenya tkde sapu ubt ape2 laa?

Huhu yg mmg selalu kena masa newborn smpai 3bulan sbb bf.. Tp lama2 licin balik..

4y trước

tuu laa ade jgk baca mcm tuu. nih dh nk masuk 4 bln mcm oke dh licin. cuma kdg2 bile time nk tdo dia suke tgaru2 tktau laa mmg sbb gatal @ sbb mgantuk. bile dia garu2 tuu jd mcm rashes merah2

Saya guna Ceradane. Beli kat farmasi, pakai 2 hari je terus pipi baby saya licin

4y trước

Rm48

boleh letak mnyk tyt sis. ruam susu. keba lap trus kalau x akan jdi mcm ni

4y trước

betul sis.. elok mnyak tuu.

Saya letak baby oil tropika dulu kejap je dah licin balik pipi baby

4y trước

ooo murah je laa. oke baik. terima kasih 😘

Doc suggest ezenide lotion. Bby kena ruam skjp dh elok. Hrga dlm 30++

4y trước

oke terima kasih ya 😘

Boleh try sudocream. Alhamdulillah mujarab untuk anak sy.

4y trước

terima kasih 😘

Bedak merah mcm ni Saya panggil bedak merah

4y trước

oo yg mcm nih. oke baik. terima kasih awk 😘

blh cuba krim buds..yg warna biru..soothing

4y trước

ade gmbr tk?

try guna ni...klau bermnt..sy ada jual

4y trước

oke baik 👍😉