keputihan..

Mcm mana nk hilangkan keputihan mase preggy ni ye

9 Các câu trả lời

stop makan&minuman manis...manis ni mmg salah 1 punca penyebab keputihan...bykkan minum air masak&sayur hijau...kalau mcm agak teruk...beritahu nurse nanti dia bg ubat...

Pastikan setiap kali lepas basuh our private area tu, kering kan dulu dengan tisu / towel. Kalau sis pakai Panty liner, kena kerap tukar.

Pergi klinik minta ubat. Haritu doc bg sy ubat candid v1. Masuk dekat bawah. Terus hilang keputihan

Minum banyak air masak...selalu tuko panties..pastu banyakkan makan sayur hijau

Haritu ada misi pesan, minum air kosong banyak2. 2-3liter sehari.

Saya pun baru kena hari ni 😒😒

Kurngkn ais..lbhkn air suam

Selalu minum air suam

Stop makan manis