Tanya soalan

Mcm mana nak bagi bdn xpenat... Skrg prnat sbb muntah jer.... Lesu dah bdn.... Makan muntah makan muntah

6 Các câu trả lời

sya bru lps 1st trim. Lega masuk 2nd trim😅 Masa 1st sya mmg lemah gila duk muntah jaa 😭 Apa bole buat, tahan jela n smbil nangis lps mntah.

Mkn buah ke salad, mnum air secukupnya. Jgn mengalah, kene kuat In Shaa Allah semuanya demi tersayang 🥰 enjoy the journey

kalau 1st trimester mmg akan penat sikit sis .. sbb alahan kan .. apa2 pun semoga sis kuat yaa 💪🏻👍🏻

sis baru trimester pertama ke? ramai yang mual dah penat sangat trimester pertama. stay strong ya! ♥♥♥

sy dulu standby kurma dan gula2 mcm mentos...klu rsa nk muntah or lps muntah,mkn satu kurma atau gula2

saya dulu pun mcmtu jugak haha apapon, tahan je .