mcm mana ea nk bf anak tp xnk bg puting sakit n pedih? ad petua tak? sbb skg pedih sgt sbb ank bf

6 Các câu trả lời

Sy pakai Palmers nursing butter every time lepas baby breastfeed.. Tak perlu basuh, safe utk nursing.. Pedih sangat awal2 breastfeed, sampai luka, demam sbb tu je.. Lepas pakai tu, okayy sampai skrg 😊

jangan tekan kepala bayi atau pegang kuat,nnti bayi akan stress dan menyebabkan bayi isap lebih kuat dari biasa

msuk dlm mlut bby, jgn ltk ats bbir nnti bby isap pusing sje..sakit la

Blh cuba cara menyusu yg btul... #TAPSupermoms