hai momy agak" dah brpa usia kandungan sy mngikut testpack ni, sy tak tau nak kira mcm mna

last sy priod 22/10 tlong momy

hai momy agak" dah brpa usia kandungan sy mngikut testpack ni, sy tak tau nak kira mcm mna
2 Các câu trả lời

type je kt baby tracker yg sedia ada dlm TAP ni puan. Ltk hari pertama awk dtg haid dan akn keluar juga due date nya serta kandungan dah brp minggu. Explore TAP puan.

boleh google due date calculator utk kira, kt app ni pun boleh kira anggaran due date. explore ya nk jd mak ni byk kena belajar.

3y trước

Due date calculator. ada byk pilihan lepas search tu nnt boleh pilih salah satu