Boleh brtanya

Hi mau tnya kalau Ada kluar Dara knpa Tu ...Ada Ka perlu sy pigi hospital untk tau kadaan baby?

1 Trả lời

Ya betul. Kalau dah disahkan hamil tapi keluar darah kena pergi hospital cepat. Nanti doktor scan baby ada lagi tak. Heart beat baby ada tak. Doktor akan cek laluan miss v nk tgk ada current bleeding tak. Jika perlu mungkin doktor bagi ubat kuat rahim.

3y trước

alhamdulilah bru SJ balik dri hospital..dah scan baby ok..tapi saya SJ laju jantung😥