buku pink

mau tanya klu suami warganegara isteri passport tiada surat nikah klu buka buku pink di kenakan bayaran ka ?

7 Các câu trả lời

Ya bayar, Sya pun sama dgn awak bukan warga sini, time Sya buka buku pink Sya bayar rm325 complate skli nurse bagi dgn ubat, setiap pertemuan dgn nurse atau doct akan dikenakan biaya,! Jumpa misi rm40 jumpa doct atau scanning Bby rm160

kene , jaminan suami hanya untuk yg ada surat nikah . kalau takde surat nikah harga bayaran utk buka buku pink kk akan cas harga warga asing .

Rasanya kena bayar sis. Saya pun pakai passport tapi ada surat nikah semua, jadi free macam orang lain.

2y trước

lega baca komen ni😂 bersalin pulak mcmna free ke atau bayar puluh ringgit je sbb kita sama

Bole buka buku pink..tp ada bayaran..cas bukn warganegara..

sy pun sama sis tp sy buat kat swasta

4y trước

dlm rm150 sekali check up dgn ubat sekali

ya kena bayar

Mungkin..