Hari2 nak minum air sejuk

Masuk trimester 3 ni susah betul nak kawal asyik nak minum ais batu je,air yg sejukk² .. ada ke mommies² macam ni jugak .. lepas bersalin ada efek apa2 tak Mintak pendapat ? #anakfirst #ingintahu

19 Các câu trả lời

Awl pregnant smpai la kndungan dh 15w4d ni asyikk minum air aiss,siap kasi air susu sejuk² smpai beraisss 😂 x boleh xda aisss,

saya dari awal pregnant suka gigit ais batu,pantang xde air batu lam peti,mula la rasa gelisah..

2y trước

sama la .. pagi² pun nak minum ais. selalu buat milo ais laa haha

xde efek pon. saya pon tgh pregnant minum air sejuk je. sebelom pregnant lgsg xlalu minum air masak sejuk

2y trước

ok tq mommies

sy pun masuk trim3 nk minum air sejuk je.. even bangun dlm kul 5am pun terus minum air sejuk. lega rasa.

2y trước

ya tak minum rasa tak tentu arah 😂 selagi tak dapat ais batu . minum sejuk² ais sorok² suami nampak nanti bising ..

Xda mslh pun sepatutnya.. air jugak tu.. tmbh kalau tgh panas lg la laju nak mnum air sejuk ni

2y trước

ye betul tu ..

is sokay boleh je minum air sejuk2 ni yang penting jangan kurang minum takut dehidrasi 😊

alamak sama la kita sis. nak yg sejuk² yg manis² aduhaiii.. Smpai lupa diri ada gdm😔

2y trước

sbb sejarah keluarga ada kencing mnis kot. stard ank n0 2 mmg ada gdm lps bslin ok hlng xde

trimester 3 saya pun sama nie, suka crunch ais batu ..br rasa lega

sama lah kita..saya pon tekak hari hari nk mnm air sejuk je..