anak baru masuk 3 bulan xnk minum susu

masuk je 3 bulan da byk meragam susu pun xnk minum selalu 2 jam sekali bg minum tapi skg minum susu pun kne pakse pun xnk minum jugak kne tgu dia btol2 lapar bru minum . normal ke macam tu tnye je sbb pening anak xnk minum susu ? nages je lebih ..

2 Các câu trả lời

Normal je sis.. rasanya xperlu bg bby susu setiap 2jam.. sbb bby ni dah xde kuning.. setahu sy kejutkan bby setiap 2jam sbb nk turunkn kuning.. so if bby dah hilang kuning selalu on demand je sis..

Ada check mulut baby?

4y trước

Ada apa di mulut baby sis? Mcm ulser mcm tu ya?