KEMUSYKILAN HATI

Masuk hari nih sudah 22 hr x dtg bulan,perut mmg ada nmpk mcm mengandung la cuma saya x cek lg.tp pg td masa kencing ada la setitik dua mcm drh...perut rasa panas,menyucuk...apakah ini tanda saya nk dtg bulan?....klu mmg btl saya dh mngndung,mgkn masih peringkat awal.blh ker minum air kelapa?..

2 Các câu trả lời

Cuba check je guna upt daripada dok berteka teki tu. kenapa tak check bila dah seminggu lewat? Period awak regular ke tak?

4y trước

Seminggu tu kira lama jugak. Kalau memang betul pregnant, lewat sehari/sehari sebelum period pun dah naik double line. Check jela guna upt sis.

Cek la upt.. X de la muskil2 dah.. Shari lmbt pun dh cek..

4y trước

Sy lambat seminggu je cek upt dh double line sis